Paris

Paris

Rejsen

Frankrigs berømte og elskede hovedstad har det hele – prægtige storslåede bygningsværker, spændende museer, utallige modeforretninger og overvældende stormagasiner … og midt i det hele små åndehuller med plataner og kastanjetræer, parker og smukke pladser. Du vil opleve et næsten ubeskriveligt ‘leben’ både en tidlig morgen og natten igennem overalt i byen. Latinerkvarteret med markedsgaden Rue Muffetard, Sorbonne Universitetet og Panthéon er noget ganske særligt, unge og gamle nyder caféstemningen, restauranterne, diskotekerne og varietéerne her på den venstre Seinebred lige syd for Ile de la Cité med Louvre museerne og den pompøse Notre Dame kirke.

Paris er en by af et sådant omfang at man til stadighed kan opleve nye ting. En by i udvikling på alle områder. Vi har set med danske øjne været med til at tilføre Paris endnu en storslået bygning i form af von Spreckelsens kube (Menneskehedens Triumfbue) i forstaden La Défense. Til listen over nye seværdigheder hører den nye operabygning på Bastillepladsen, den nye videnskabsby La Vilette, Louvres nye indgang, Disneyland, Pompidou Centret og det arabiske kulturcenter.

Hvis du tænker på et Paris med velkendte seværdigheder som Eiffeltårnet, Sacré-Coeur kirken, Seinen med bogkajerne, Concorde Pladsen, Champs-Elysées boulevarden, Louvre museet, Nortre Dame og Invalidekirken med Napoleons kiste – ja, så kan alle måske nikke genkendende til det. Hvad enten man selv har oplevet eller “bare” har hørt om seværdighederne i historien eller gennem medierne.

Det franske køkken – maden, krydderierne, vinen og stemningen omkring måltidet er i sig selv en meget stor oplevelse. Har du prøvet frølår, Coq au Vin eller kanin – auberginegratin, spændende oste eller en røget skinke? Skulle du engang blive træt af fransk gastronomi, kan du i Paris smage på “hele verden”.

Sæt dig på en café og iagttag livet. Paris skal opleves og kan ikke beskrives.

Priser

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.

Programforslag

Søndag:
Afrejse fra jeres skole ca. kl. 18.00. Vi anbefaler at I mødes omkring kl.17.40 så I er klar til at pakke bussen når den kommer. Der køres aftenen og natten igennem, og holdes passende pauser undervejs med hensyntagen til gældende køre- hviletidsbestemmelser. Husk en god madpakke, en pude og evt. et lille tæppe.

Mandag:
Ankomst til Paris om formiddagen. I kører direkte til hotellet. Det er ikke sikkert at værelserne allerede er klargjorte, men der vil være mulighed for at deponere bagagen. Paris venter! Da bussen har opbrugt sin køretid, må al transport i dag foregå til fods eller med metro.

Tirsdag:
Der serveres morgenmad på hotellet fra kl.07.30. I dag anbefaler vi at I tager på en guidet byrundtur med vores dansktalende guide Rikke, der igennem en lang årrække har tages sig kærligt af vores gæster i Paris (tilkøb). I mødes med Rikke i hotellets reception kl.09.30 og herfra påbegyndes jeres bustur. Byrundturen varer i mellem 3 og 4 timer.

Herefter vil resten af dagen være til gruppens egen disposition. Turen afsluttes ved Champs Elysees hvor der vil være mulighed for at udforske de mange modebutikker eller bare nyde en kop kaffe på en fortovscafé. I sørger selv for at finde et sted at spise aftensmad.

Onsdag:
Der serveres morgenmad på hotellet fra kl.07.30. I besøger Eiffeltårnet fra morgenstunden der med sine 300 meters højde giver et fantastisk udsyn over byernes by (tilkøb).

Om eftermiddagen foreslår vi at I tager en tur i Forum Des Halles – et 4 etageres kultur og shoppingscenter der byder på alt hvad hjertet begærer. Her kunne i også passende spise frokost.

Gruppen sørger selv for at finde et sted at spise aftensmad. Onsdagen afsluttes med en sejltur på Seinen, hvor I kommer forbi mange kende turistattraktioner og oplever Paris må en mere afslappet måde (tilkøb).

Torsdag:
I spiser morgenmad fra kl. 07.30 I forlader Hotel Angleterre herefter og kører til Disneyland. Dagen er til egen disposition i en af de smukke parker – nyd det!

I mødes med bussen igen kl.20.00 hvor der er afgang fra Disneyland og hjemrejsen påbegyndes. I kører natten igennem og der holdes passende pauser i henhold til gældende køre-hviletidsbestemmelser.

Fredag:
Forventet ankomst ved grænsen omkring kl.10.00. I kører retur til skolen med forventet ankomst omkring kl.12.00 og her slutter jeres rejse.

God rejse !

Indkvartering

Vi finder den indkvartering der passer til Jeres ønsker, behov og økonomi!

null

Pris pr. deltager

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk