Hochgurgl

Hochgurgl

4****stjernet luksus hotel på pisten Kør-selv-ferie til Hochgurgl, Østrig i uge 7

Værelserne er jeres fra kl.14.00 på ankomstdagen i Hochgurgl. I bestemmer selv, om I ankommer til Østrig om morgenen, eller hen på aftenen hvor bilen parkeres ved hotellet og jeres skiferie starter!

Mange af vores gæster vælger at køre dagskørsel derned fredag og dermed undgå den værste “ferietrafik” ned igennem Tyskland. På den måde kan man få sit værelse ved ankomst, pakke ud, få en rolig aften i restauranten og være frisk og veludhvilet til lørdagens skiløb.

Hjemrejsen fredag er også efter eget ønske, men værelserne forlades senest kl.10.00. Der er selvfølgelig mulighed for omklædning, opbevaring af bagage og endda bad efter endt skiløb, hvis man lige skal have den sidste dag på pisten med.

Ønsker I at flyve er det også en mulighed. Vi er gerne behjælpelige med at booke flybilletter, lejebil eller lufthavnstransfer direkte til hotellet i Hochgurgl.

München ca. 3,5 times kørsel
Innsbruck Airport ca.1,5 times kørsel

Hvorfor vælge Sporthotel Olymp?
Du skal vælge Sporthotel Olymp**** fordi hotellet har en fantastisk beliggenhed i 2200 meters højde, bare 100 meter til pisten og tilgang til noget af det absolut bedste og mest snesikre skiterræn i Østrig – Hochgurgl, i bunden af Ötztal, Tirol. Her har du god plads selv i de store vinterferieuger – her er ingen kø ved liften!
Lige udenfor døren finder du fantastiske muligheder for den uøvede skiløber med store blå pisteområder – i kort gåafstand fra hotellet i Hochgurgl finder du ”Krumpwasserlift” / en lille træklift hvor mange ”JELLING REJSER-skiløbere” igennem 25 år har haft debut ud i kunsten at stå på ski.
Ikke langt fra hotellet i Hochgurglfindes kilometervis af både røde og sorte piste, der i forskellige sværhedsgrader udfordrer selv den bedste skiløber. Endeligt er her fine off-pistområder til ”specialisterne” – kort sagt, her er lidt for enhver skiløber.
I alt finder du mere end 110 km præparerede pister i alle sværhedsgrader (Obergurgl og Hochgurgl). Liftkort til mere end 3 dage, kan også benyttes i Sölden beliggende ca.20 min kørsel fra hotellet.

Rundt i terrænet ligger et stort antal af små og store udskænkningssteder, hvorfra udsigten over den smukke dal kan nydes til tonerne af ”Anton Aus Tirol” over en velskænket Jäger-tee!

Du skal vælge Sporthotel Olymp****, fordi maden er udsøgt. En righoldig morgenbuffet bestående af alt hvad hjertet begærer fra mysli til omelet, scrambled eggs, spejlæg, bacon, små og store pølser, skinke, jægerpølser, oste, brød og smør i lange baner – så rigeligt at du kan være din frokost foruden.
Om eftermiddagen kan du fra kl. 15.30 gå i Toni´s Almhütte, hvor der serveres eftermiddagssuppe og kager.
Aftenmåltidet er et sandt fyrværkeri af velsmagende større og mindre retter – i alt fem af slagsen. Altid en lille appetitvækker, salatbuffet, en suppe, endnu en forret, en skøn hovedret og en dejlig dessert.

Du skal vælge Sporthotel Olymp****, fordi du kan gå hjem på dit hotelværelse, hvis vejret bliver dårligt. Du kan tørre dit våde tøj og dine svedige støvler i skistalden, hvor du også trygt kan henstille dine ski. Du kan snuppe dig en lur eller iklæde dig din badekåbe og dine frottetøfler og gå en tur ned i wellness- området for en svømmetur med udsigt over de storslåede Østrigs /Italienske Alper.
Du kan nyde et dampbad, sætte dig i saunaen eller nappe en svømmetur til at ”løsne” musklerne efter endt ski-dag. Måske har du gjort dig fortjent til en omgang pedicure eller massage af en professionel massør. Wellness-programmet der tilbyder massager og forskellige skønheds- og velværebehandlinger, som giver indre fred og ydre velvære. Du kan vælge at sætte dig ud i Tonis Almhütte, drikke dig en varm glühwein eller en stor kold fadøl i skæret fra et af de knitrende åbne ildsteder sammen med vennerne eller familien, når de kommer tilbage fra pisterne sidst på eftermiddagen.

”Du skal vælge Sporthotel Olymp****, fordi her er hamrende hyggeligt, behageligt og komfortabelt – også har du et fantastisk skiløb liggende lige udenfor døren!”

Ønsker du/I at tilkøbe en ekstra overnatning eller rejse i en anden periode kan vi også hjælpe med dette, såfremt der er ledig kapacitet. Ring eller skriv til os her for at høre nærmere.

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer

 • 7 overnatninger fra fredag til fredag, med indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmadsbuffet
 • 7 x aftensmad – 5 forskellige serveringer til aftensmad, hertil findes oste, frugt og salat buffet
 • Daglig eftermiddagssnack i Toni´s Almhytte til den lette sult
 • Fri adgang til hotellets spa og wellnessområde
 • Alle vejafgifter, lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden samt udvidet rejseansvarsforsikring iht. lov om pakkerejser.

Priser for kør-selv-ferie uge 7 fredag / fredag

 • Voksen pris pr. pers………………8.985,-
 • Barn 0-3 år pris pr. pers………….1.550,-
 • Barn 4-6 år pris pr. pers………….3.585,-
 • Barn 7-12 år pris pr. pers……….. 5.195,-
 • Barn 13-15 år pris pr. pers……… 6.245,-

Ved indkvartering i suite tillægges kr. 1.725,- pr. voksen og børn fra 12 år.

Priserne er gældende ved min. 2 voksne i et værelse.

Ved 1 voksen tillægges kr. 225,- pr. barn pr. nat iht. ovenstående priser.

Enkeltværelsetillæg kr. 1.600,- pr. person for 7 dage.

Priser på liftkort:

Voksen Ungdom Børn
3 dage € 195,00,- €156,00,- € 107,50,-
4 dage € 255,00,- € 204,00,- € 165,50,-
5 dage € 317,50,- € 254,00,- € 206,00,-
6 dage € 371,50,- € 297,00,- € 235,00,-
7 dage € 411,50,- € 329,00,- € 226,50,-

Gyldighedsperiode: 10.06.22 – 07.05.23

Snow Kids: født 2015 – 2018 (2,00 € pr. dag)
Børn: født 2008 – 2014
Ungdom:² født 2003 – 2007
Voksne: født 2002 + tidligere
Senior 75+: ² født i 194

Prisen inkluderer ikke:

 • Ikke nævnte måltider, drikkevarer og entréer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Obligatorisk city tax 3,5 euro pr. person pr. nat
 • Skileje og liftkort
 • Skiskole

Indkvartering

Hochgurgl er en, for mange danskere en ukendt perle i Ötztal. Området tilbyder 110 km velpræparerede, brede og lange nedfarter. Der er udfordrende skiløb til den helt øvede og god plads til nybegynderen. Området tilbyder mange hyggelige hytter/barer hvor man kan nyde en forfriskning i solen når vejeret tillader det, eller få varmen og et hvil til benene. Jelling Rejser har arrangeret skirejser til Hochgurgel igennem 30 år, både for familie og firma grupper med stor succes.

Vi bor på et 4**** wellness hotel oppe i området, så pisten er lige for døren !

 • Sporthotel Olymp er 4-stjernet og fantastisk beliggende – kun 50 meter fra pisten
 • Frit tilgængeligt wellness-område med bl.a. swimmingpool, sauna og dampbad
 • 100 meter til skishop og udlejning – hotellet har egen skistald med tørrefaciliteter
 • Dejlige rummelige nyrenoverede dobbeltværelse med private faciliteter og TV.
 • Bar, pejse- og opholdsstue
 • Tonis Almhütte til afterskiing og aftenhygge med åbne ildsteder
 • Solterrasse
 • Særdeles righoldig morgenbuffet
 • Eftermiddagssuppe og kage i Tonis Almhütte hver dag kl. 15.30
 • Hver dag 5 retter dejlig ”gourmet” aftensmad / eller buffet
 • En aften med levende musik i Tonis Almhütte
null

Pris pr. deltager

SE PRISLISTE
null

Ophold

4 STJERNET WELLNESS HOTEL
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk