Hamburg

Hamburg

Rejsen

Den grønne gamle hansestad ved vandet gælder ikke uden grund som en af Tysklands smukkeste. Og selv Hamborgerne, der normalt ikke hører til de mest åbenmundede, har svært ved at skjule deres stolthed over byen.

Enhver bliver begejstret for den maritime charme. Om det er Elben, Alsterfloden, Hafencity, Speicherstadt, Fischmarkt eller Reeperbahn – her er der hver dag noget nyt at gå på opdagelse i. Tag f.eks. på havnerundfart eller sejl på Alster, se en god musical og afslut aftenen på St. Pauli med den berømte Herbertstrasse og forlæng natten med et tidligt besøg på Fischmarkt. En uforglemmelig oplevelse.

Med 1,8 mil. indbyggere byder Tysklands næststørste by på alt hvad hjertet kan begære; kunst og kultur af højeste karat, verdensberømthed som musicalby, fremragende teater, masser af hoteller, fornemme restauranter, eksklusive shoppingmuligheder, et spændende natteliv og masser af historiske seværdigheder, der fortæller om byens 1200 årige historie.

Hamborg er ung, moderne, sympatisk og har et åbent sind – og er samtidig en by fuld af kontraster. På den ene side den farverige og samtidig fattigste bydel St. Pauli med den syndigste mil, på den anden side det ordentlige Blankenese med rigmandsvillaer og smuk udsigt. Hvert hjørne af byen ser anderledes ud. Og i Hamborgs Havn, byens hjerte, lægger skibe til fra hele verden.

Men dét, der virkelig er specielt for byen er livsglæden – kom og oplev det selv!

Prisen inkluderer

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.

Indkvartering

Vi finder naturligvis den indkvartering der passer til Jeres ønsker, behov og økonomi.

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 1.715,-
null

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk