Alpbachtal – Østrig

Alpbachtal – Østrig

Rejsen

I Alpbachtal finder du et særdeles veludbygget liftsystem, fremragende kunstsneanlæg og en topmoderne maskinpark til bearbejdning af pisterne. Det har da også bevirket, at området har fået stemplet “Pisten Gütesiegel”, som er en synlig anerkendelse af, at der er fin sammenhæng mellem pisterne og skiløbet – og at alle pister er velpræparerede. Her er mulighed for aftenskiløb ved lys, og der findes en “fun-park”, hvor “snowborad-freaks” kan boltre sig med diverse pipes.

Der venter dig mange timers godt og alsidigt skiløb i alle sværhedsgrader. Terrænet byder på små hyggelige bjerghytter med udskænkning, dejlig østrigsk mad – men måske mest af alt: en dejlig hyggelig tyrolerstemning, som jo hører skiløbet i Østrig til. God fornøjelse!

Alternativt ligger Alpbachtal ved indkørslen til Zillerttahldalen, hvor flere hundrede km pister kan nås med bussen, som gruppen har til rådighed under opholdet

Langrend ?
Glem det … tag til Norge i stedet for !

Priser

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.

Indkvartering

Vi bor i fine, østrigske pensioner eller hoteller i værelser af varierende størrelse de fleste med bad og toilet. I alle vores priser er der indregnet halvpension, første gang morgenmad ved ankomsten søndag morgen og til slut aftensmad ved afrejsen fredag aften umiddelbart før hjemrejse.

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 1.715,-
null

Ophold

HYTTER I FORSKELLIGE STØRRELSER
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk