Amsterdam

Amsterdam

Rejsen

Amsterdam er let at nå med bus. Vi samler gruppen op på den ønskede adresse henholdsvis tidlig morgen eller sen aften, afhængigt af jeres geografiske placering og program I Amsterdam. Ankomst samme dag eller morgenen efter.

Amsterdam er en af Europas mest spændende byer at gå på opdagelse i. Ikke kun arkitektonisk er Amsterdam en af Europas smukkeste byer, men også på det kulturelle, regnes byen blandt Europas mest spændende. Amsterdam er meget anderledes, end du måske umiddelbart forestiller dig.

Byen er oprindelig bygget på pæle og består af 90 mere eller mindre sammenhængende småøer, der tilsammen udgør en idyllisk anderledes helhed. Det er altså en spændende oplevelse at se byen fra en af kanalrundfarts bådene. Det giver dig et ganske godt billede af de mange skæve og smalle men flere etager høje købmandshuse, som vidner om Hollands tidligere kosmopolitiske betydning som en stor handels- og kolonimagt.Amsterdam er en storby, man hurtigt lærer at finde rundt i på egen hånd. De mange kanaler ligger i en halvcirkel med Centralstationen som centrum. Derfor er det let at orientere sig.

Til programmet hører ud over kanalrundfarten også et besøg hos en diamantsliber, hvor man kan se de kostbare sten blive bearbejdet. Et besøg i Anne Franks Hus giver stof til eftertanke og på Rijksmuseet kan man fordybe sig i kulturværdier fra gamle dukkestuer til Rembrandts nattevagt.

Amsterdam har en meget sammensat befolkning, hvoraf en stor del stammer fra de tidligere kolonier. Det betyder, at byen rummer mange kulturer og religioner. Befolkningen er imødekommende og gæstfri… og nok lidt mere tolerante end vi er i Danmark.

Byen med sine godt en million indbyggere har et varieret udbud af fine teatre, koncert-, opera- og operettehuse – og store opsætninger af kendte musicals.
Og så er Amsterdam et sandt forlystelses-paradis. Her er de fleste nationer repræsenteret ved en eller flere restauranter.

Der findes øl- og vinstuer, musiksteder, diskoteker, natklubber og varietéer for enhver smag – nattelivet har det hele.

Priser

  • 3 el. 4 dages busrejse inkl. 2 el. 3 overnatninger i Amsterdam
  • Transport i moderne **** luksus- og langtursbus tur /retur med professionel chaufførbemanding.
  • I bor på et centralt beliggende Hotel i Amsterdam
  • Indkvartering i dobbeltværelser inkl. morgenmad
  • Fri bus iht. gældende køre/hviletidsbestemmelser til hjemmefra bestilte udflugter
  • Alle vejafgifter, lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden samt udvidet rejseansvarsforsikring iht. lov om pakkerejser

Pris pr. person v. 40 betalende fra kr. 2.495,-

Det er også muligt at flyve – giv os besked om hvornår I vil rejse og vi booker Jeres gruppebillet.

Prisen inkluderer ikke:

Ikke nævnte måltider, drikkevarer og entréer
Rejse- og afbestillingsforsikringer
Enkelværelsestillæg
Guideservice
Evt. tillæg til chaufførhjælp afhængigt af gruppens ønskede opsamlingssted.
Tillæg: Grupper fra Sjælland vil blive pålagt bro/færgetillæg på kr. 180,- pr. person

Programforslag

Torsdag:
Afrejse fra Jeres virksomhed kl. 19.00. Herfra påbegyndes jeres busrejse til Amsterdam. Medbring gerne et tæppe, en pude og en god madpakke til rejsen. Der køres natten igennem og vil blive holdt passende pauser undervejs i henhold til gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Fredag:
Ankomst til Amsterdam og jeres hotel omkring kl.08.00. Her har vi mulighed for at bestille morgenmad til gruppen såfremt I ønsker dette (tilkøb). I får et aflåst lokale til opbevaring af jeres bagage indtil jeres værelser er klar til check-in fra kl.14.00.Vi anbefaler at I stater jeres besøg i Amsterdam med en guidet byrundtur(tilkøb). Byrundturen varer ca. 3 timer. Efterfølgende er der tid til at spise frokost, hvorefter I kan udforske byen på egen hånd, eller tage tilbage til jeres hostel og få jeres værelser udleveret. En tur forbi det kendte ”Red Light District” for at opleve den lidt specielle stemning der finders her, er også en fremragende ide. Valget er Jeres! (Spørg evt. guiden om han/hun kan anbefale nogle gode steder at spise frokost) Resten af dagen er til gruppens egen disposition.

Lørdag:
Der serveres morgenmad på jeres hotel fra kl.07.30 I mødes med bussen uden for jeres hostel og køre samlet til ”The Heineken Experience” hvor I på egen udforsker det historiske bryggeri og museum. Et oplevelsescenter på 4 etager der giver mulighed for at udfordrer både syns- høre og smagssanserne (tilkøb). I finder selv et passende sted at spise frokost i området. Eftermiddagen er til gruppens egen disposition. Vi kan anbefale en kanalrundfart, som vel nærmest er et ”must” når man er i Amsterdam. Det er også muligt at arrangere en aftenkanalrundfart der inkluderer en festlig middag (tilkøb).

Søndag:
Der serveres morgenmad på jeres hotel fra kl.07.30. Herefter pakker I og forlader jeres værelser. I mødes med bussen kl.10.00 Der køres af samme rute som på udrejsen og vil blive holdt passende pauser undervejs.

I fortsætter til Jeres virksomhed hvor der vil være ankomst midt på aftenen og jeres rejse slutter.

God rejse!

Indkvartering

Vi indkvarterer på hostels/hoteller der er centralt beliggende, så det er let for gruppen at komme til og fra.

Amsterdam er en storby, man hurtigt lærer at finde rundt i på egen hånd. De mange kanaler ligger i en halvcirkel med Centralstationen som centrum. Derfor er det let at orientere sig.

Ring og fortæl os om jeres behov, så vi finder indkvartering der passer til jeres gruppe og økonomi.

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 2.495,-
null

Ophold

CENTRALT BELIGGENDE HOSTELS/HOTELLER
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk