Berlin

Berlin

Rejsen

Det er ikke overdrevet, når vi hos Jelling Rejser påstår, at alle der har set og oplevet Berlin, har haft en spændende og positiv oplevelse, som de ønsker at gentage. Berlin ER noget helt for sig og bør opleves … ikke kun én gang men med jævne mellemrum.

Efter murens fald er Berlin blevet en helt anden by – Tysklands hovedstad er blevet genfødt!

Berlin bærer stadigvæk præg af at have været delt i to bydele. Og alligevel er øst og vest smeltet sammen. Der er opstået nye hotte områder, som for eks. Prenzlauer Berg og Kreuzberg for bare at nævne et par. I Regierungsviertel er der skudt nye imponerende bygningsværker op og de gamle kulturværdier er sat nænsomt i stand. De steder, hvor der senest i 1989 marcherede russiske eller østtyske soldater, finder man nu store koncernbyggerier og reklameskilte for Coca Cola. Den vestlige kultur har gjort sit indtog.

Berlin har bare det hele – uanset om vi taler om kunst- eller kulturtilbud, mindesmærker eller arkitektoniske mesterværker, som er repræsentative for både den nyere som den gamle by historie. Berlin har forskelligartede museer i hundredvis. Berlins kulturliv byder på store opsætninger af musicals, opera- og operetteforestillinger, koncerter og moderne eller traditionelt teater. (JELLING REJSER forudbestiller gerne billetter til jer – bare spørg!)

Berlin er igen verdens mest spændende hovedstad. 7000 cafeer, barer og restauranter, 300 nightspots, 35 teatre, 170 museer, tusinder af butikker, utallige nationaliteter og alverdens fristelser. De udbyder et rigt aften- og natteliv.

Der findes noget for alle aldersgrupper, alle interesseområder og i enhver prisklasse. Et ophold i Berlin kan også fint kombineres med et besøg i f.eks. Potsdam for at besøge Cecilienhof eller Sanssouci.

Prisen inkluderer

  • 3 dages busrejse inkl. 2 overnatninger i Berlin
  • Transport i moderne **** luksus- og langtursbus tur /retur med professionel chaufførbemanding.
  • I bor på et centralt beliggende 3*** el. 4**** sjternet Hotel i Berlin
  • Indkvartering i dobbeltværelser inkl. morgenmad
  • Fri bus iht. gældende køre/hviletidsbestemmelser til hjemmefra bestilte udflugter
  • Alle vejafgifter, lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden samt udvidet rejseansvarsforsikring iht. lov om pakkerejser

Pris pr. person v.25 betalende fra kr. 3.195,-

Pris pr. person v. 40 betalende fra kr. 2.445,-

Hvis Jeres gruppe ønsker en ekstra overnatning i Berlin, er dette også muligt – ring og hør nærmere om pris og muligheder.

Prisen inkluderer ikke:

Ikke nævnte måltider, drikkevarer og entréer
Rejse- og afbestillingsforsikringer
Enkelværelsestillæg
Guideservice
Evt. tillæg til chaufførhjælp afhængigt af gruppens ønskede opsamlingssted.
Tillæg: Grupper fra Sjælland vil blive pålagt bro/færgetillæg på kr. 225,- pr. person

Programforslag

Fredag

Afrejse fra Jeres ønskede opsamlingssted kl. 06.00. Omkring kl.10 finder vi et passende sted at holde en pause. Her spiser vi en sandwich som vi har med hjemmefra, strækker ben og får lidt frisk luft (tilkøb). Vi kører igen ca. kl. 10.45 (chaufføren melder den nøjagtige tidsplan ud i bussen).

Forventet ankomst til hotellet omkring kl.14, hvor Jeres værelser er klar til check-in.

Eftermiddagen er Jeres egen og I kan passende se Jer omkring i området eller udforske Berlins enorme net af infrastruktur.

Om aftenen kunne vi passende arrangere et besøg på det, i Berlin, meget kendte bryggeri Hofbräu, der ligger på Alexanderplatz. Her er festlig stemning, store fadøl, musik og alt hvad du forbinder med Tysk Oktoberfest stemning. Vi skal selvfølgelig selv gøre en indsats for at få festen banket op.

Lørdag

I spiser morgenmad i hotellets restaurant mellem kl. 07-09.00.

Kl. 09.15 holder bussen klar uden for vores hotel. Her bliver vi ledsaget af en dansktalende guide, der vil vise os rundt i den storeslåede by. Her vil I få indsigt i lidt af byens historie, beretningen om muren – jerntæppet der delte Berlin i 2, indsigt i byens enorme udvikling og omlægning. Ydermere vil det hjælpe Jer til, at kunne finde rundt på egen hånd, når der er fri lørdag eftermiddag. Turen varer ca. 3 timer. I sørger selv for et passende sted at spise frokost. Spørg evt. Jeres guide om han/hun har et godt forslag.

Eftermiddagen er til gruppens egen disposition, så det står Jer frit for. Måske skal der indlægges et virksomhedsbesøg eller lidt kultur?

Man kan også vælge at bevæge sig rundt på egen hånd og se, smage, dufte og mærke den skønne hovedstad. I vælger selv hvor I kunne tænke jer at spise aftensmad – vi er gerne behjælpelige med bordbestilling!

Søndag

I spiser morgenmad på hotellet i mellem kl. 07.00-10.00. Herefter er der ”check-out”. Bussen holder klar uden for hotellet fra kl.10.30 – afrejse kl. 11.00. Forventet ankomst til Danmark sidst på eftermiddagen.

God rejse !

Indkvartering

Vi indkvarterer på 3*** eller 4**** stjernet hotel der er centralt beliggende, så det er let for gruppen at komme til og fra.

Der er meget forskellig opfattelse af, hvad der er centrum i Berlin, så fortæl os hvad I tænker, eller spørg os til råds.

I vælger selv, så vi finder en passende indkvartering, til en passende pris !

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 2.445,-
null

Ophold

3*** ELLER 4**** STJERNET HOTEL
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk