Island

Island

Rejsen

Det er ikke overdrevet, når vi hos Jelling Rejser påstår, at alle der har set og oplevet Island, har haft en spændende og positiv oplevelse, som de ønsker at gentage. Island ER noget helt for sig og bør opleves … ikke kun én gang men med jævne mellemrum.

Efter murens fald er Island blevet en helt anden by – Tysklands hovedstad er blevet genfødt!

Island bærer stadigvæk præg af at have været delt i to bydele. Og alligevel er øst og vest smeltet sammen. Der er opstået nye hotte områder, som for eks. Prenzlauer Berg. I Regierungsviertel er der skudt nye imponerende bygningsværker op og de gamle kulturværdier er sat nænsomt i stand. De steder, hvor der senest i 1989 marcherede russiske eller østtyske soldater, finder man nu store koncernbyggerier og reklameskilte for Coca Cola. Den vestlige kultur har gjort sit indtog.

Island har bare det hele – uanset om vi taler om kunst- eller kulturtilbud, mindesmærker eller arkitektoniske mesterværker, som er repræsentative for både den nyere som den gamle by historie. Island har forskelligartede museer i hundredvis. Islands kulturliv byder på store opsætninger af musicals, opera- og operetteforestillinger, koncerter og moderne eller traditionelt teater. (JELLING REJSER forudbestiller gerne billetter til jer – bare spørg!)

Island er igen verdens mest spændende hovedstad. 7000 cafeer, barer og restauranter, 300 nightspots, 35 teatre, 170 museer, tusinder af butikker, utallige nationaliteter og alverdens fristelser. De udbyder et rigt aften- og natteliv.

Der findes noget for alle aldersgrupper, alle interesseområder og i enhver prisklasse. Et ophold i Island kan også fint kombineres med et besøg i f.eks. Potsdam for at besøge Cecilienhof eller Sanssouci.

Prisen inkluderer

  • 6 dages busrejse inkl. 3 overnatninger i Island
  • Transport i moderne **** luksus- og langtursbus tur /retur med professionel chaufførbemanding.
  • I bor på et centralt beliggende Hostel i Island
  • Indkvartering i flersengsværelser inkl. morgenmad
  • Fri bus iht. gældende køre/hviletidsbestemmelser til hjemmefra bestilte udflugter
  • Alle vejafgifter, lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden samt udvidet rejseansvarsforsikring iht. lov om pakkerejser

Pris pr. person v. 40 betalende fra kr. 1.715,-

Prisen inkluderer ikke:

Ikke nævnte måltider, drikkevarer og entréer
Rejse- og afbestillingsforsikringer
Enkelværelsestillæg
Guideservice
Evt. tillæg til chaufførhjælp afhængigt af gruppens ønskede opsamlingssted.
Tillæg: Grupper fra Sjælland vil blive pålagt bro/færgetillæg på kr. 180,- pr. person

Programforslag

Søndag:
Afrejse fra skolen kl. 19.00. Herfra påbegyndes jeres busrejse til Amsterdam. Medbring gerne et tæppe, en pude og en god madpakke til rejsen. Der køres natten igennem og vil blive holdt passende pauser undervejs i henhold til gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Mandag:
Ankomst til Amsterdam og jeres hostel kl.08.00. Her har vi mulighed for at bestille morgenmad til gruppen såfremt I ønsker dette (tilkøb). I får et aflåst lokale til opbevaring af jeres bagage indtil jeres værelser er klar til check in fra kl.15.00.Vi anbefaler at I stater jeres besøg i Amsterdam med en guidet byrundtur(tilkøb). Byrundturen varer ca. 3 timer. Efterfølgende er der tid til at spise frokost, hvorefter I kan udforske byen på egen hånd, eller tage tilbage til jeres hostel og få jeres værelser udleveret. En tur forbi det kendte ”Red Light District” for at opleve den lidt specielle stemning der finders her, er også en fremragende ide. Valget er dit! (Spørg evt. guiden om han/hun kan anbefale nogle gode steder at spise frokost) Resten af dagen er til gruppens egen disposition.

Tirsdag:
Der serveres morgenmad på jeres hostel fra kl.07.30 I mødes med bussen uden for jeres hostel og køre samlet til ”The Heineken Experience” hvor I på egen udforsker det historiske bryggeri og museum. Et oplevelsescenter på 4 etager der giver mulighed for at udfordrer både syns- høre og smagssanserne (tilkøb). I finder selv et passende sted at spise frokost i området. Eftermiddagen er til gruppens egen disposition. Vi kan anbefale en kanalrundfart, som vel nærmest er et ”must” når man er i Amsterdam. Det er også muligt at arrangere en aftenkanalrundfart der inkluderer middag (tilkøb).

Onsdag:
Der serveres morgenmad på jeres hostel fra kl.07.30 Dagen i dag starter med et besøg i Anne Franks hus (tilkøb). Måske har I læst hendes dagbog hjemmefra?! Anne Frank og hendes jødiske familie holdte sig skjult i et hus midt i Amsterdam i en lang periode under krigen, hvor den lille pige skrev dagbog om deres hverdag i det skjulte. Efter dette tankevækkende besøg finder I et sted at spise frokost. Om eftermiddagen besøger i Husbådsmuseet der giver indblik i, hvordan man kan leve i et flydende hus i Amsterdam (tilkøb). Idéen om husbåden opstod ved at ejeren af båden var lidt træt af nysgerrige turister der kontant bankede på hans dør og spurgte om de måtte se hans hus, men så fik han idéen at indrettede det til museum, så udefrakommende gæster kunne få et billede af, hvordan livet i en husbåd er. Resten af eftermiddagen og aftenen er til gruppens egen disposition.

Torsdag:
Der serveres morgenmad på jeres hostel fra kl.07.30. Herefter pakker I og forlader jeres værelser. I mødes med bussen kl.09.00 og pakker den, så I er klar til hjemrejse i aften. I aftaler et passende sted at mødes med bussen omkring kl.20.00.Vi foreslår at I slutter jeres besøg i Amsterdam af i stjernernes tegn med et besøg på Madame Tussauds (tilkøb). Her er der mulighed for at møde dit store sports idol eller din ulykkelige Teenage kærlighed på tæt hold (– eller i hvert fald en ret flot kopi.) Resten af dagen kunne være ”fri leg” i Amsterdam i form af shopping, et besøg på en af byens mange caféer eller hvad man nu måtte lyste. Sørg for at få lidt godt at spise inden hjemturen påbegyndes. Der køres af samme rute som på udrejsen og vil blive holdt passende pauser undervejs.

Fredag:
Der holdes en passende morgenpause et sted tæt ved grænsen. Hvis gruppen ønsker det passer det måske med indkøb. Herfra forsætter I til skolen hvor der vil være ankomst hen på formiddagen og jeres rejse slutter.

God rejse!

Indkvartering

Vi indkvarterer på 3*** eller 4**** stjernede hoteller der er centralt beliggende, så det er let for gruppen at komme til og fra.

Der er meget forskellig opfattelse af, hvad der er centrum i Island, så fortæl os hvad I tænker, eller spørg os til råds.

I vælger selv, så vi finder en passende indkvartering, til en passende pris !

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 1.715,-
null

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk