Mallorca

Mallorca

Rejsen

Rejsen kan påbegyndes direkte fra jeres firma.

Hvis det er passende i forhold til gruppens størrelse og geografiske placering, kan vi bringe jer til og fra lufthavnen med bus. Alternativt kan I selv finde vej med egen bil eller offentlig transport.

I skal ikke bekymre jer om transfer på Mallorca. Vi sørger for at I bliver hentet og bragt fra lufthavnen i Palma og til jeres hotel. Både på ud-og hjemrejse.

Mallorca tilbyder et stort udbud af såvel fagligt, som kulturelt indhold, samt et bredt udbud af teambuilding og aktiviteter.

Den oplagte varighed for denne type rejse er 4 dage inkl. 3 overnatninger (f.eks. torsdag-søndag)

Priser

Prisen på denne rejse kan variere afhængigt af hvilken rejsetermin I ønsker, samt gruppens størrelse. Ydermere har det betydning for prisen hvilken lufthan I ønsker at flyve fra i Danmark.

Skriv eller ring og hør nærmere, så finder vi den løsning der passer til jeres gruppe.

Programforslag

Kommer snarest !

Indkvartering

Vi bor på et 4**** hotel tæt ved vandet i Magaluf, i det sydvestlige hjørne af den populære ferieø – og tæt på storbyen Palma’s muligheder og attraktioner. (Afstand ti Palma De Mallorca 20 km)

Hotel Coral Playa er beliggende direkte ved Middelhavet / stranden, med mulighed for indkvartering med havudsigt imod forespørgsel. Hotellet tilbyder gratis WI-FI under opholdet.

Tilkøbsmuligheder:

ALL-INCLUSIVE

SAFE-BOX på værelset til opbevaring af pas og værdigenstande, kan lejes for HELE opholdet for 10€ + et depositum for nøglen på 3€ (betales tilbage!)

BADEHÅNDKLÆDE til brug v. poolen og på stranden kan lånes mod at deponere 10€ i receptionen.

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 1.715,-
null

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk