fbpx

Rejsebetingelser

Generelle rejsebetingelser for grupper

I det nedenstående link finder du Jelling Rejsers rejsebestemmelser.

For printvenlig version – KLIK HER

Rejs tryg – vær forsikret

Når man har bestilt en rejse, uanset om det er en grupperejse eller ej, bør man undersøge, om man er tilstrækkeligt forsikret.
Nogle er forsikrede via deres arbejde, indboforsikring eller kreditkort. Dog går man disse forsikringer på klingen, vil man opdage, at der er stor forskel i dækningsomfang i sammenligning med professionelle rejseforsikringer. Vær her f.eks. opmærksom på, at især kreditkortselskaber normalt kun omfatter rejser, der er betalt med det pågældende kort og at man ikke er tilknyttet en 24 timers alarmcentral. Bemærk også, at gruppeledere ikke er omfattet af det gule sygesikringsbevis, idet de er på arbejde. Her kan tegnes en speciel gruppelederforsikring.

Afbestillingsforsikring
For kun 6% af rejsens pris, kan man sikre sig, at pengene ikke er tabt såfremt man bliver syg inden afrejse.

Rejsesygdomsforsikring
Det er altid ubehageligt at blive syg i ferien. Endnu mere ubehageligt er det, når man bliver så syg, at man ikke kan rejse hjem sammen med gruppen. Tegner man en rejsesygdomsforsikring, er man sikret hjemtransport til Danmark samt at en ledsager kan blive hos/rejse til patienten. En væsentlig overvejelse! Medicin og behandlingsudgifter dækkes af forsikringen, og i nogle tilfælde kan der kompenseres for tabte rejsedage eller ydes en erstatningsrejse. Omkostningerne for en rejseforsikring er så små, så enhver har råd til det.

Farlig sport og skirejser
Jelling Rejser tilbyder normalt ikke rejser, der omfatter farlig sport. Aktiviteterne på vores actionrejser i Tjekkiet, Østrig og Norge hører f.eks. ikke ind under farlig sport. En hel del rejseforsikringer betragter “alt det der er sjovt” som farlig sport. Dermed er man ikke dækket. Tegner man en rejsesygdomsforsikring hos Jelling Rejser, er man fuldt ud dækket. Ved skirejser – her dækker det gule sygesikringsbevis heller ikke – gælder igen andre betingelser, og der kan tegnes særskilte forsikringer til skituren.

Forsikringer kan tegnes direkte hos Jelling Rejser

OBS! Det gule sundhedskort duer ikke længere som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. Vær opmærksom på, at du er dækket forskelligt afhængigt af, hvor du rejser hen. Hvis du helt vil undgå egenbetaling, bør du tegne en rejseforsikring hos dit forsikringsselskab.
Læs mere om de enkelte landes vilkår på www.huskdetblaa.dk.
Vær opmærksom på at det blå EU-sygesikringskort bl.a. ikke længere giver 24 timers dansk lægevagt, det er dit eget ansvar at finde ud af om et hospital/sygehus er offentligt eller privat, transport, læge, medicin, tandlæge og hospital er egenbetaling, begrænset service på offentlige hospitaler mv.