Spindleruv Mlyn – Tjekkiet

Spindleruv Mlyn – Tjekkiet

Rejsen

Fakta om Spindleruv Mlyn i Tjekkiet

 • 25 km alpine pister
 • 16 nedkørsler
 • Længste alpine nedkørsel er på godt 5 km
 • 120 km præparerede langrendsløjper
 • Snowboard – eget halfpipeanlæg
 • Lysløjpe – mulighed for aftenskiløb
 • Skiudlejning
 • Kiosker – dagligvarebutikker
 • Skiskole – private lektioner og gruppelektioner
 • Flere spisesteder, værtshuse og caféer
 • Svømmehal mod betaling på Hotel Horal

Spindleruv Mlyn Svaty Petr og Medvedin

Det skønne skisportsområde er beliggende i nationalparken “Krokonose”. Her er skabt perfekte rammer for en god ferie, hvad enten skiferien tilbringes på alpinski eller langrendsski.

Alpint
I alt 25 km pister i alle sværhedsgrader ligger fordelt på de to områder Svaty Petr, som er godkendt af FIS (Det Internationale Skiforbund) til konkurrenceafvikling, og området Medvedin, som er særdeles velegnet til skiinstruktion med store, brede blå pister. Begge områder tilbyder udfordringer på alle niveauer – vælg selv og nyd den storslåede natur.

Der er gratis skibus mellem de to områder (afstand max. 3 km). I terrænet ligger der små hyggelige bjerghytter, hvor man kan få varmen over et glas Glühwein eller en Grog, indtage frokosten eller nyde et glas skummende tjekkisk fadøl – som hører til blandt det bedste i verden. Pisterne er altid velpræparerede – og liftsystemet er moderne og velfungerende.

Skisportsstedet er en rigtig hyggedestination med gode skimæssige udfordringer. Det hele er samlet i et overskueligt terræn, der gør destinationen perfekt for familien og for den skiløber, som måske ikke har den store skimæssige erfaring. Det betyder bestemt ikke, at området ingen udfordringer har til den øvede og mere erfarne skiløber. Området regnes – højden taget i betragtning – for et af de mest snesikre i Europa. Et nyt og stort antal snekanoner sikrer det alpine skiløb i store dele af terrænet, hvis sneen skulle svigte.

Langrend
De mere end 120 km afmærkede ruter giver gode muligheder for nogle pragtfulde langrendsture i fredet, vild og uspoleret natur. Tag turen på ski langs Elben, langs den polske grænse eller til Snezka, som er Tjekkiets højeste bjerg. Her er både korte rundture og lange, seje udfordrende løjper.

Byen Spindleruv Mlyn er en lille hyggelig skisportsby, som består af hoteller og pensioner, der på mange måder leder tankerne hen på vores indre billede af Østrig: små butikker, masser af restauranter, cafeer og barer. Prisniveauet er stadig særdeles attraktivt i Tjekkiet.

Maskot – Guideservice
Guiderne forestår taxakørsel fra busholdepladsen til de enkelte indkvarteringer ankomst/afgang (inkl. i rejsens pris). Guiderne uddeler forudbestilte liftkort, hjælper med skiudlevering hvis der er nogle problemer og tilbyder diverse aktiviteter i løbet af ugen bl.a. afterskiing, kælketur, udflugt til Prag m.m.

Maskot Guiderne har eget kontor i et lille rundt hus ved busholdepladsen, hvor du altid kan henvende dig i åbningstiden. Ellers opholder de sig på skiområdet Medvedin.

Priser

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.

Programforslag

Søndag til fredag – 6 rejsedage, 4 skidage.

Siddebus fra opsamlingsadresse.

Ankomst i Spindleruv Mlyn til morgenmad mandag morgen ca. kl. 7.00

Afrejse fra Spindleruv Mlyn torsdag efter endt skidag med forventet hjemkomst til opsamlingsadressen sidst på formiddagen søndag.

Indkvartering

Vi finder en indkvartering der passer til Jeres ønsker, behov og økonomi.

null

Pris pr. deltager

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk