Gautefall – Norge

Gautefall – Norge

Rejsen

Gautefall har nogle enorme fordele:

  • Gautefall ligger tæt på Danmark, rejsetiden er kort !
  • Skisportsmulighederne er mangfoldige og under konstant udvikling .
  • Indkvarteringsmulighederne er af uovertruffen kvalitet og ligger lige ved foden af bakken, så du kan køre på dine alpin ski hjem til døren.
  • Fællesrummene er optimale selv for vores ”kjæmpe grupper”
  • Der er noget at give sig til udover at stå på ski, her er en bold- og aktivitetshal, fitnessrum og svømmehal.Gautefall har det hele og så ydes der 100 % snegaranti på alpinanlægget.

Gautefall har nordens mest moderne og effektive kunstsneanlæg som gør, at der kan produceres sne, så snart temperaturen nærmer sig nul – fra november til maj!

En genial servicebygning med en stærkt bemandet skiudlejning og omklædningsfaciliteter til mere end 150 personer ad gangen gør, at vores gæster er på ski i løbet af ingen tid – ankomst og afrejse kan afvikles smertefrit, også selv om lejligheder og hytter ikke lige står til disposition ved ankomst!
Her findes endvidere en varmestue, cafeteria og en særdeles velassorteret udstyrsbutik. Her er badefaciliteter, toiletter og såmænd også en lille kunstbutik som sælger ud af den lokale kunst.

Alpinanlægget
Små 17 km pister og lige så mange nedfarter i alle sværhedsgrader med længste nedkørsel på knap to km. Der findes 5 lifte samt en stolelift og 83 meter transportbånd. Nedenfor hotellet ligger et særligt begynderområde med transportbånd, som letter de første timers bekendtskab med den alpine disciplin. Pistekortet optræder i sorte, røde, blå og grønne nuancer – det alpine anlæg er faktisk langt bedre end det lige umiddelbart fremtræder på pistekortet. Der er fra toppen af fjeldet gode offpistemuligheder ned på bagsiden af fjeldet, og der findes fine muligheder for også at køre på tværs af anlægget, så pistekilometerne måske er langt flere end de oplyste. Det effektive kunstsneanlæg gør, at her er altid sne!

Fra toppen af anlægget er der en fantastisk udsigt ud over de langstrakte fjelde. Fra i år kan der nydes en ”kaffekop” på toppen i den gamle ”laftede” servicebygning, som har fået sin renæssance på toppen med en 900 kvadratmeter terrasse medfremragende udsigt!
Er du til saltoer, lange hop og free style tilbydes en flot anlagt funpark, som kan give selv de mest hårdføre snowboardere kam til deres hår!

Tirsdag og fredag aften er der mulighed for aftenskiløb ved kunstlys (lysløjpe)

Langrend og Biathlon (skiskydning)
I nærområdet findes i alt 40 km dagligt opkørte langrendsspor ud i det smukke fjeld som omgiver dalen – her kan nydes skiløb på både højfjeldet og i lune skovstrækninger. Fra og med 2010 vil man her finde Norges flotteste og mest moderne skiskydningsanlæg. En asfalteret rundbane på i alt 4,2 km udlagt i i snørklede kuperede langrendsløjper vil fremadrettet blive et fantastisk aktiv både for Gautefall og for vores gæster. Her er anlagt ikke mindre end 31 elektroniske skiver. Biatlonanlægget kan tilpasses avancerede internationale stævner, almindelige skole- og skigrupper samt handicappede og motionister. Hele løjpen vil blive belyst og kan bruges i aftentimerne.

Destination Gautefall er på mange måder et specielt område og et spændende rejsemål. Gautefall ligger midt i Telemarken, med et rigt dyreliv, frodig og smuk natur og en rig kulturhistorie.

Priser

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.

Indkvartering

Vores tilbud gælder ophold i de meget lækre lejligheder Club Gautefall, der ligger ved foden af alpinanlægget, så man næsten kan stå på ski til døren. Er man træt, kan man lynhurtigt komme hjem. Endnu et plus for Gautefall!!
Lejlighederne blev færdigbygget i vinteren 2002.
Lejlighederne på 45 m2 har to soverum med 7 sengepladser ( 4 + 3).
Lejlighederne på 70, hhv. 90 m2 har 3 soverum og hhv. 10 (3 + 3 + 4) og 12 (5 + 3 + 3) sengepladser.
Fælles for lejlighederne er, at de har stort rummeligt badeværelse med toilet. Alle er veludstyret med TV, mikrobølgeovn, køle- fryseskab, opvaskemaskine, service mm. , tørreskab og alt hvad der hører til indretningen af en feriebolig.

null

Pris pr. deltager

FRA KR: 1.715,-
null

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO
null

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Åbningstider

Mandag- torsdag: 9-16:30
Fredag: 9-15

Find os i Vejle

Jelling Rejser

Udtalelser

(+45) 75 87 23 44
info@jellingrejser.dk