fbpx

Skole – London

Rejsen

London er en fantastisk blanding af ældgamle traditioner, blodig historie og vibrerende nye kulturretninger. London er byen, hvor gamle royale traditioner kan vandre hånd i hånd med nye punkerbølger og avanceret gademode. Her mødes hele verden i ét folk.

Her skabes trends. Her holdes på traditionerne. Det er disse vidunderlige kontraster, der gør London så unik og spændende at besøge for både unge og gamle. For førstegangsbesøgende kan London virke som et stort eventyr. Der er så mange tilbud og seværdigheder, at det er svært at finde ud af, hvor man skal begynde og hvor man skal ende.

Hvert eneste år tilføjes en lang række af nye seværdigheder til den i forvejen lange liste af tilbud, som London tilbyder. Trafalgar Square domineres af et af byens store museer, National Gallery. Flere nye museer er kommet til de seneste år. Rock Circus er skabt af Madame Tussaud’s, i udstillingen – eller måske mere under forestillingen – kan du se og høre berømte rock- og popstjerner. Nogle af de afdøde ‘genopstår’ og optræder live. Museum of the Moving Image (MOMI) i South Bank Centre ved Waterloo Bridge omhandler filmens og fjernsynets forunderlige verden – der er lagt op til et eventyrligt besøg.

Den nye store seværdighed London Eye er gjort permanent – nyd en enestående udsigt fra toppen af dette kæmpe pariserhjul (op til 15.000 besøgende pr. dag, 125 m på sit højeste sted og en udsigt, der rækker næsten 42 km i alle retninger). Og så er der jo de meget kendte, som Madame Tussaud’s Vokskabinet, British Museum og Sience Museum, så bare ta’ for dig af ‘retterne’. Andre gammelkendte turistattraktioner som: Big Ben, Themsen, St. Pauls Cathedral, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, St. James Park, Tower, London Bridge, Hyde Park, Westminster Abbey … behøver vel ikke nogen nærmere præsentation. Kig selv på Internettet.

På indkøbsturen er London et eldorado. Du kan hurtigt føle dig tiltrukket af Knights Bridge og Oxford Street, hvor de mange stormagasiner ligger. Hvis det bliver for stort, så søg til trendbutikkerne i Kingston og Chelsea.

Som den kosmopolitiske storby London er, er udvalget af restauranter naturligvis præget af de mange nationaliteter, der bor i eller besøger byen. Med til en god aften hører for mange besøgende et besøg i teatret, et koncertarrangement eller en musical. London er nok først med det hele … Det kan betyde, at det kan være svært for os at skaffe billetter. Vi gør hvad vi kan, men lov os lige at bestille i god tid!

Er I til natklubber eller diskoteker, så prøv f.eks. Xenons i Piccadilly, Hippodrome i Charing Cross Road eller Strigfellows i Upper St. Martin’s Lane.

Priser

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.

Programforslag

Lørdag:
Afrejse fra jeres skole, så det passer med at I kan nå færgen sejler fra Esbjerg kl. 19.45. I bliver indkvarteret i 4-6 personers standard kahytter og lærerne i enkeltkahytter. Det er muligt at tilkøbe en måltidspakke hvor der indgår morgenmad og aftensmad.

Søndag:
Ankomst til Harwich ca. kl. 12.00. Herefter kører I ind til London med tog, og finder selv ud til jeres hostel med ankomst hen på eftermiddagen. Efter I har fået jeres værelser, forslår vi at I mødes og sammen går til nærmeste metrostation. Herfra kan I tage til stationen Westminister nær Big Ben, House of Parliament og Westminister Abbey. I lærer området lidt at kende og ser nogle af Londons mest kendte seværdigheder. I kan evt. aflægge Westminister Abbey et besøg. Westminister Abbey er en kirke som er grundlagt i 1065, og i dag er landets kroningskirke. I finder selv et sted af spise jeres aftensmad på et af de mange spændende spisesteder i centrum af London. Aftenen er til gruppens egen disposition.

Mandag:
I spiser morgenmad på jeres hostel fra kl. 07.30. Herefter foreslår vi at den samlede gruppe tager metroen ud til metrostationen St. Pauls. I kan herfra gå til Museum of London hvor man kan opleve Londons historie fra palæolitisk tid til nutiden (tilkøb). Gruppen finder selv et sted at spise frokost.Om eftermiddagen kunne turen gå til London Eye (tilkøb). I vil her få mulighed for at opleve London fra toppen, da London Eye på sit højeste er 125 m. Dette giver en udsigt der rækker næsten 42 km i alle retninger, kan give jer et godt overblik over alle bydelene i London.

De, der ikke er så meget til højder, kan besøge Oxford Street som er kendt for deres gode shopping muligheder, eller til Picadilly Circus som er kendt som en af Londons helt centrale pladser. Resten af dagen er til fri disposition. I finder selv et sted at spise aftensmad. De som lyster kan tage i et af Londons mange teatre, spørg os, vi er selvfølgelig behjælpelige med at bestille billetter (tilkøb).

Tirsdag:
I spiser morgenmad på jeres hostel fra kl. 07.30. Om formiddagen kunne I tage en tur forbi Tower Bridge, et af Londons mest berømte varetegn, og Tower of London hvor blandt andet Englands værdifulde kronjuveler er udstillet. Herfra går I videre til The Globe Theatre, som er et teater hvor flere af William Shakespeares skuespil blev uropført. Her er det muligt at se et teaterstykke, som er en tro kopi af det der blev opført under Shakespeares tid (tilkøb). Der vil også være mulighed for at lave jeres eget teaterstykke.

I finder selv et sted at spise frokost, og drager herefter til metrostationen St. James Park hvor I kan gå til Buckingham Palace som i dag er Storbritanniens kongeslot. Her er der blandt andet et vagtskifte foran slottet, som bestemt er et besøg værd. Aftenen er til fri disposition.

Onsdag:
I spiser morgenmad på jeres hostel. I skal med færgen fra Harwich kl. 17.45 så vi forslår at dem der har lyst tager en tur på Madam Tussauds (tilkøb). Her kan I komme helt tæt på en lang række celebrities, gå rundt mellem de rige, berømte og magtfulde og få taget sjove billeder af jer selv med voksfigurerne.

De, som ikke har lyst til at tage på Madam Tussauds, kan tage til Oxford Street eller Picadilly Circus hvor der er rig mulighed for den sidste shopping.

Midt på eftermiddagen kører med tog til Harwich hvor sejlturen venter jer. I bliver igen indkvarteret i 4-6 personers standard kahytter og enkeltkahytter til lærerne.

Torsdag:
I ankommer til Esbjerg omkring kl. 13.00 hvorefter I vil blive hentet af bussen og blive kørt retur til jeres skole. Der vil igen være mulighed for at tilkøbe en måltidspakke med morgenmad og aftensmad.

God rejse!

Pris pr. deltager

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Ophold

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Periode

KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

Indkvartering

Vi finder en indkvartering der passer til Jeres ønsker, behov og økonomi.