Loading...
Paris 2017-12-03T20:27:40+00:00

Storbyrejser til Paris

Frankrigs berømte og elskede hovedstad har det hele – prægtige storslĂĄede bygningsværker, spændende museer, utallige modeforretninger og overvældende stormagasiner … og midt i det hele smĂĄ ĂĄndehuller med plataner og kastanjetræer, parker og smukke pladser. Du vil opleve et næsten ubeskriveligt ‘leben’ bĂĄde en tidlig morgen og natten igennem overalt i byen. Latinerkvarteret med markedsgaden Rue Muffetard, Sorbonne Universitetet og PanthĂ©on er noget ganske særligt, unge og gamle nyder cafĂ©stemningen, restauranterne, diskotekerne og varietĂ©erne her pĂĄ den venstre Seinebred lige syd for Ile de la CitĂ© med Louvre museerne og den pompøse Notre Dame kirke.

Paris er en by af et sådant omfang at man til stadighed kan opleve nye ting. En by i udvikling på alle områder. Vi har set med danske øjne været med til at tilføre Paris endnu en storslået bygning i form af von Spreckelsens kube (Menneskehedens Triumfbue) i forstaden La Défense. Til listen over nye seværdigheder hører den nye operabygning på Bastillepladsen, den nye videnskabsby La Vilette, Louvres nye indgang, Disneyland, Pompidou Centret og det arabiske kulturcenter.

Hvis du tænker pĂĄ et Paris med velkendte seværdigheder som EiffeltĂĄrnet, SacrĂ©-Coeur kirken, Seinen med bogkajerne, Concorde Pladsen, Champs-ElysĂ©es boulevarden, Louvre museet, Nortre Dame og Invalidekirken med Napoleons kiste – ja, sĂĄ kan alle mĂĄske nikke genkendende til det. Hvad enten man selv har oplevet eller “bare” har hørt om seværdighederne i historien eller gennem medierne.

Det franske køkken – maden, krydderierne, vinen og stemningen omkring mĂĄltidet er i sig selv en meget stor oplevelse. Har du prøvet frølĂĄr, Coq au Vin eller kanin – auberginegratin, spændende oste eller en røget skinke? Skulle du engang blive træt af fransk gastronomi, kan du i Paris smage pĂĄ “hele verden”.

Sæt dig på en café og iagttag livet. Paris skal opleves og kan ikke beskrives.

Vi finder den indkvartering der passer til Jeres ønsker, behov og økonomi!

Søndag:
Afrejse fra jeres skole ca. kl. 18.00. Vi anbefaler at I mødes omkringkl.17.40, så I er klar til at pakke bussen når den kommer. Der køres aftenen og natten igennem, og holdes passende pauser undervejs med hensyntagen til gældende køre- hviletidsbestemmelser. Husk en god madpakke, en pude og evt. et lille tæppe.

Mandag:
Ankomst til Paris om formiddagen. I kører direkte til hotellet. Det er ikke sikkert at værelserne allerede er klargjorte, men der vil være mulighed for at deponere bagagen. Paris venter! Da bussen har opbrugt sin køretid, må al transport i dag foregå til fods eller med metro.

Tirsdag:
Der serveres morgenmad på hotellet fra kl.07.30. I dag anbefaler vi at I tager på en guidet byrundtur med vores dansktalende guide Rikke, der igennem en lang årrække har tages sig kærligt af vores gæster i Paris (tilkøb). I mødes med Rikke i hotellets reception kl.09.30 og herfra påbegyndes jeres bustur. Byrundturen varer i mellem 3 og 4 timer.

Herefter vil resten af dagen være til gruppens egen disposition. Turen afsluttes ved Champs Elysees hvor der vil være mulighed for at udforske de mange modebutikker eller bare nyde en kop kaffe på en fortovscafé. I sørger selv for at finde et sted at spise aftensmad.

Onsdag:
Der serveres morgenmad på hotellet fra kl.07.30. I besøger Eiffeltårnet fra morgenstunden der med sine 300 meters højde giver et fantastisk udsyn over byernes by (tilkøb).

Om eftermiddagen foreslår vi at I tager en tur i Forum Des Halles – et 4 etageres kultur og shoppingscenter der byder på alt hvad hjertet begærer. Her kunne i også passende spise frokost.

Gruppen sørger selv for at finde et sted at spise aftensmad. Onsdagen afsluttes med en sejltur på Seinen, hvor I kommer forbi mange kende turistattraktioner og oplever Paris må en mere afslappet måde (tilkøb).

Torsdag:
I spiser morgenmad fra kl. 07.30 I forlader Hotel Angleterre herefter og kører til Disneyland. Dagen er til egen disposition i en af de smukke parker – nyd det!

I mødes med bussen igen kl.20.00 hvor der er afgang fra Disneyland og hjemrejsen påbegyndes. I kører natten igennem og der holdes passende pauser i henhold til gældende køre-hviletidsbestemmelser.

Fredag:
Forventet ankomst ved grænsen omkring kl.10.00. I kører retur til skolen med forventet ankomst omkring kl.12.00 og her slutter jeres rejse.

God rejse !

Priserne kan variere alt efter gruppens behov. Fortæl os disse og vi venter tilbage med et konkret tilbud.